Route

Aanleiding tot het wijzigen van de routebeschrijvingen:

  1. Binnenkort wordt begonnen met de renovatie van de Baronielaan. Daarom heb ik nu alvast de beschrijvingen per auto vrijwel gelijk  gemaakt, zonder dat je op de Baronielaan hoeft te komen.
  2. De routes van de stadsbussen zijn drastisch gewijzigd. Bus 7 rijdt niet meer via de Baronielaan. In de Cartier van Disselstraat rijdt bus 3 als wijkbus van de Oude Vest via Amphia Molengracht naar Amphia Langendijk en terug. De ligging van de haltes in de Cartier van Disselstraat is verschillend voor heen- en terugreis en nauwelijks dichterbij t.o.v. bus 7 in Prins Hendrikstraat.

Bereikbaarheid per auto

Komende vanaf de A27: Je houdt de Franklin Rooseveltlaan aan en neemt bij de verkeerslichten de afslag Ulvenhout. Onderaan de afslag ga je rechtsaf, onder het viaduct door. Je neemt de eerste afslag links, de Generaal Maczekstraat in. Deze gaat naar rechts over in de Franklin Rooseveltlaan en later in de Johan Willem Frisolaan. Je parkeert op de ventweg, voordat je bij het huis bent.

Komende vanaf de A16/A58: Je houdt de Graaf Engelbertlaan/Johan Willem Frisolaan/Franklin Rooseveltlaan aan en je neemt, na de verkeerslichten van de kruising met de Baronielaan, de afslag Ulvenhout. Onderaan de afslag ga je rechtsaf, onder het viaduct door. Je neemt de eerste afslag links, de Generaal Maczekstraat in. Deze gaat naar rechts over in de Franklin Rooseveltlaan en later in de Johan Willem Frisolaan. Je parkeert op de ventweg, voordat je bij het huis bent.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

De Honingraad is het best te bereiken met stadsbus 7. Gerekend vanaf het Centraal Station/Centrum neem je de bus richting Nieuw Wolfslaar. Je stapt uit bij de eerste halte in de Prins Hendrikstraat. Je loopt terug naar de kruising met de Johan Willem Frisolaan, je loopt het viaduct van de rondweg over en je gaat naar links, in westelijke richting. Je volgt de Johan Willem Frisolaan naar nummer 100. In de andere richting stopt de bus op de hoek van de Prins Hendrikstraat en de Johan Willem Frisolaan.

Inloophuis de Honingraad Breda
J.W. Frisolaan 100 | 4818 LH BREDA
T:076-5655291