Workshop

Nieuwe keramiek workshops
 

Vanaf september kun je deelnemen aan een nieuwe serie workshops keramiek op de maandagochtend van Ad van der Does.
Hieronder stelt Ad zich aan je voor en lees je hoe je je kunt aanmelden.

 

“Ik zou graag binnenkort op de Honingraad willen starten met keramiek-workshops.  Na de opleiding beeldende vorming bij het IKO in Hoogstraten ben ik daar gestart met de 5-jarige opleiding keramiek. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en sluit de opleiding binnenkort af met een tentoonstelling. Komend schooljaar hoop ik in aanmerking te komen voor de tweejarige vervolgopleiding ‘specialisatie keramiek’.

 

Vorig jaar heb ik bij de Honingraad studenten van Avans begeleid, een mooie overgang vanuit mijn werk als zorgcoördinator op de middelbare school naar pensioen. Deze fase is afgerond en nu zou het geweldig zijn om mijn opleiding in de praktijk te kunnen brengen en binnenkort te kunnen starten met workshops keramiek.

We gaan in sessies van 10 weken werken aan hetzelfde thema. Iedereen vanuit zijn eigen invalshoek, waardoor het eindresultaat ook heel persoonlijk is en er dus totaal verschillende werken ontstaan.

 

In de eerste les kiezen we een gezamenlijk thema, verzamelen inspiratiebronnen en bekijken we werken van verschillende kunstenaars. Je kiest een kleisoort en dan: heerlijk aan de slag! Er is plaats voor zes personen en de inschrijving is voor 10 weken. Hierna kun je je eventueel voor een nieuwe periode inschrijven.”

 

De workshops starten in september, op maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Eerste les 2 september, max 8 deelnemers, 10 lessen met vervolg

 

Kosten: 2 strippen of contant € 6,00 per keer + materiaalkosten.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via e-mail welkom@honingraad.nl en Ad neemt contact met je op om kennis te maken.