Partners

Alles is anders:
bijeenkomsten voor partners van mensen met kanker.

 

Als partner van iemand met kanker heb je vaak een dubbele last: je zorgt voor een dierbare, maar je eigen leven draait ook door. Vanaf juni starten we met een serie van zes themabijeenkomsten voor partners. Door met elkaar in gesprek te gaan, kun je steun ervaren en inspiratie opdoen over de impact die de diagnose kanker heeft op je relatie. Tijdens elke bijeenkomst zal een thema centraal staan voor het gesprek van die avond. Het eerste thema zal vanuit de Honingraad worden voorgesteld en daarna kan er vanuit de groep een thema worden gekozen.

 

Praktische informatie
De eerste bijeenkomst is op maandagavond 26 augustus van 19.30 uur - 21.30 uur. We starten met koffie en thee, en daarna praten we met elkaar over het gekozen thema. Rond 21.00 uur ronden we het gesprek af en is er nog ruimte om met elkaar wat te drinken en na te praten.

 

Meer informatie en aanmelden

Er is per avond plaats voor 8 tot 10 deelnemers. Je kunt per avond inschrijven. Voor  meer informatie of aanmelden nodigen we je uit om een mailtje te sturen naar welkom@honingraad.nl.

 

Deelname is kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

.