Als je de behoefte hebt om met lotgenoten over kanker te praten, dan is de Honingraad daarvoor een uitstekende plaats.
Een persoonlijk gesprek of samen met lotgenoten deelnemen aan een van onze activiteiten. Je kunt dat zelf bepalen.

Centrum voor leven met en na kanker
Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten
.

De Honingraad is één van de inloophuizen in Nederland. Mensen met kanker en hun familie zijn van harte welkom in ons centrum.  

We bieden ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten. Dit doen wij door het aanbieden van activiteiten en het bevorderen van het contact tussen mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Wij richten ons op de zaken naast de medische behandeling. Ons aanbod omvat creatieve activiteiten zoals schilderen, boetseren of speksteen bewerken. Ook kennen wij lichamelijke activiteiten en ontspanning in de vorm van mindfulness en massages. Wij hebben veel vrijwilligers, die deze activiteiten verzorgen.

Stichting Inloophuis De Honingraad is in 1998 opgericht en in de afgelopen jaren voor velen uitgegroeid tot een vertrouwde plek.
 

Sinds februari 2004 is ons inloophuis gevestigd aan de Johan Willem Frisolaan 100 te Breda. Dit pand werd ons eerst ter beschikking gesteld door de Stichting Roparun. Tegenwoordig is het gebouw in eigendom.

De Honingraad behandelt zelf géén mensen.
Wél werken wij nauw samen met huisartsen, specialisten, verpleegkundigen, andere begeleiders en patiëntenverenigingen uit de regio.

 

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op!