Wij willen zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om van deze unieke verwennerij te genieten. Meld je daarom tevoren aan bij onze gastvrouwen en gastheren. Dit is steeds voor één behandeling.
Indien je een volgende behandeling wenst, kijken we wanneer er plaats is.

Laat je eens heerlijk verwennen door ons Honingraad Verwenteam.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen.

Rugcombi-massage: door Mildred.
Een heerlijke rugpeeling, met warme handdoeken wordt de rug gereinigd en wordt begonnen met een ontspannende massage.
Daarna kan je kiezen uit een zachte peeling van het gelaat met aansluitend een masker of een massage van gezicht, hals en decolleté. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dagcrème.

Voetreflex-massage: door Caroline.
Voetreflex-massage kan waardevol zijn als ondersteuning tijdens en na het reguliere behandelproces en kan het herstel bevorderen.
De massages stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zijn heel ontspannend waardoor stress kan verminderen.
Laat uzelf even heerlijk verwennen met een voetmassage.

Metamorfose massage: door Elvira.
Dit is een subtiele massage van de voeten, de handen enhet hoofd en bestaat uit een zachte aanraking. Het is een ontspannende massage waarbij je lekker kunt wegdoezelen onder begeleiding van rustgevendemuziek.Je behoeft alleen de sokken uit te doen voor deze massage.

Handverzorging: door Fatima Deze behandeling bestaat uit een heerlijke verzorging van de handen, zoals bijv. een pakking, lichte massage, een crème, zodat uw handen er weer even tegen kunnen.

De kosten zijn 3 strippen of contant € 8,25 per keer.