Betrokken ondernemers

Betrokken Ondernemers danken vrijwilligers

In het kader van “Betrokken Ondernemers Samen voor Breda” hebben de Betrokken Ondernemers o.l.v. hun directeur Rombout Kerremans samen met “Hotel Breda Princeville Van der Valk” en “Rassers Advocaten” een diner aangeboden aan vrijwilligers van “De Honingraad” en van “Verwendag Westerwiek”.

Het diner vond plaats op woensdagavond 15 januari in Van der Valk Hotel Princeville aan de Princenhagelaan. Medewerkers van Rassers Advocaten en Betrokken Ondernemers zorgden voor de bediening.

Alle vrijwilligers werden die avond tussen 18.30 en 19 uur ontvangen in een grote zaal met feestelijk gedekte tafels. Na een hartelijk welkom werd het voorgerecht “Reuze Scampi’s” opgediend. Het hoofdgerecht was “Hertenbiefstuk” en als nagerecht kregen we een mooi vormgegeven “Granddessert”. Er waren heerlijke dranken naar keuze en tot slot was er koffie of thee. De kwaliteit van alle producten was fantastisch, evenals de bediening.

Tijdens het diner zorgden zangeres Angela van Rijthoven en pianist Harry Kanters voor een mooie muzikale omlijsting.

De sfeer tijdens het diner was erg goed. Aan alle tafels ontspon zich een gezellige conversatie.

Na afloop dankten een vertegenwoordigster van “Verwendag Westerwiek” en Rob Koster namens de Honingraad allen die dit diner hebben mogelijk gemaakt en die hebben gezorgd voor de mooie ambiance.