Donatie schilderen.


Wekelijks wordt er op woensdagochtend in de Honingraad geschilderd. De gasten hebben zelf kanker of ze zijn naaste van iemand met kanker.

In het mooie, goed geoutilleerde atelier werken zij met enthousiasme aan kleine en grote opdrachten. Het samen schilderen is vooral leuk en gezellig. Er is vanzelfsprekend ruimte om te delen, wat de ziekte met zich meebrengt.

Onder de inspirerende leiding van Arny is al veel mooi werk gemaakt. In de hal en de huiskamer van de Honingraad zijn “pareltjes” te bezichtigen, evenals producten van andere cursisten, die in het atelier tekenen, schilderen, boetseren of speksteen bewerken.

Antonia, een van de cursisten van Arny, vervaardigde in opdracht een schilderij van 1 bij 1 meter.

Begin september werd het doek verkocht. Bovenop het bedrag van de aankoop van het schilderij schonk de koopster een bedrag aan de Honingraad.

Antonia overhandigde op 16 september deze donatie aan Karin, activiteitencoördinator van de Honingraad.   Hierbij sprak zij haar dank uit voor de mogelijkheid om samen ontspannen en creatief bezig te zijn op deze unieke plek.

De cursisten van de groep van Arny hebben de wens te exposeren in het huis en het atelier van de Honingraad. In verband met corona staat dit initiatief even in de wacht.

Interessant te vermelden dat in de groep gemaakte werken te koop zijn en de opbrengst ten goede komt aan de activiteiten van de Honingraad.