High Tea

High Tea ter gelegenheid van Pasen

Op woensdag voor Pasen, 17 april, was er een High Tea voor onze gasten. We mochten 17 gasten ontvangen. Zij hadden zich voor deze High Tea aangemeld.
Rob Koster, onze directeur, heette iedereen welkom. Er werd getoast met een glaasje, alcoholvrije, sparkling wijn. Hierna kregen de gasten een heerlijk soepje geserveerd, met keuze uit courgette-soep of tomaten-paprika-soep.
Er was een grote verscheidenheid aan hartige hapjes, zoals kleine worstenbroodjes, gevulde eieren, groenten-cake, hartige taart, sandwiches met zalm, gerookte kip met avocado, ham en ei met rucola.

De gasten hebben hiervan gesmuld en de sfeer was, mede daardoor, heel gezellig.
Na de hartige lekkernijen kwamen de zoete versnaperingen op tafel. Ook hier was een grote keuze. Er waren brownies met jam, paasbrood, fruit-cakejes en een heerlijke fruitsalade van aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen met heerlijke verse geklopte slagroom. Natuurlijk waren er paaskoekjes en -eitjes en uiteraard veel thee, koffie en sapjes.

Onze dank gaat uit naar de sponsoren, die alles gratis ter beschikking stelden, te weten Albert Heijn Valkeniersplein, Jumbo De Burcht, Driscolls exotisch fruit en bakkerij Joppen. Dankzij de sponsoren kon de Honingraad de High Tea gratis aanbieden aan de gasten.

Dank ook aan de vrijwilligers van de Honingraad die alles regelden, klaarmaakten en serveerden.

Zowel de gasten als de vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagde, gezellige middag.