Kerstdiner

Kerstdiner 2018 voor gasten van de Honingraad

Op donderdag 13 december vond het traditionele Kerstdiner voor onze gasten plaats.
Ongeveer 30 personen hadden zich als deelnemer aangemeld.

De voorbereidingen, door diverse vrijwilligers, waren intensief. Allereerst werden diverse winkeliers bezocht met de vraag of zij een deel van het diner ter beschikking wilden stellen. Deze bezoekjes leidden tot een fantastisch resultaat. Op de dag zelf werden de tafels feestelijk gedekt met het nieuwe tafellinnen, servies en bestek. (Zie het bericht hierover in het Nieuwsblog). In de loop van de middag vond in de keuken van de Honingraad de bereiding plaats.

Na ontvangst van de gasten werd het diner geopend door onze directeur Rob Koster.

Het voorgerecht van diverse soorten vis in een heerlijke saus werd opgediend in een grote schelp. (Sponsor: Vishandel Noordzee, Prins Hendrikstraat te Breda)

Het hoofdgerecht bestond uit rode kool met appel, spruitjes, haricots verts omwikkeld met spek, aardappelpuree en appel met cranberrycompote. Het vlees was hazenpeper. (Sponsor: slagerij van Kuijk te Bavel).

Als nagerecht kregen de gasten ijs met vruchtenmoes, verse vruchten en slagroom.

(Sponsor van ijs, fruit en slagroom en versierselen: AH Valkeniersplein Breda)
(Sponsor van vers fruit: Driscolls Breda)

Het diner werd afgesloten met koffie of thee en bonbons. (Sponsor van de bonbons: Lin’s Lounge, Halstraat te Breda)

Commentaar van de deelnemers: “het was ontzettend lekker en bovenal supergezellig!”













De vrijwilligers van de Honingraad zijn blij dat we elk jaar iets speciaals voor onze gasten kunnen doen, mede dankzij de royale medewerking van de sponsoren.
Heel veel dank aan allen die hun bijdrage hebben geleverd!