Reportage: Kerstdiner gasten


Dinsdagavond 19 december vond het traditionele kerstdiner plaats voor de gasten van de Honingraad. Het werd een feestelijke en zeer smakelijke maaltijd, dankzij de inzet van de verschillende gastvrouwen en de gulle gaven die we van diverse sponsoren mochten ontvangen.

In de middag werd hard gewerkt aan de voorbereidingen, zoals het dekken en versieren van de tafels en het klaarmaken van de groenten. De menukaarten werden ook dit jaar weer ontworpen en gemaakt door Joop en Ria. De tafellopers en servetten kwamen van onze trouwe sponsor Duni.

Onze directeur Rob opende de avond. Hij dankte alle sponsoren en hij deelde mee dat dankzij hen het diner deze keer geschonken wordt aan onze gasten.

Ook namen alle deelnemers een minuut stilte in acht voor allen die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn.

Het voorgerecht was zeebanket op schelp, geschonken door “Noordzee Ginneken”. Het hoofdgerecht was wildstoof met puree en diverse groentes. De wildstoof kwam van slagerij Van Kuijk uit Bavel. Het nagerecht, ijs met warme kersen, werd geschonken door Albert Heijn de Burcht. De maaltijd werd afgesloten met een kopje thee of koffie met bonbons, geschonken door La Bohème.

Voor de liefhebbers was er tijdens het diner een heerlijk glas wijn. De gever wil anoniem blijven.

De gasten bleven nog lang napraten. Alom spraken zij hun complimenten uit, zowel voor de ons geschonken heerlijke gerechten als voor de inzet van de gastvrouwen, die er een onvergetelijke avond van maakten.

Hartelijk dank aan alle die op enigerlei wijze hun medewerking hebben verleend aan deze mooie Kerstviering.

Wij wensen allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.