Nieuwsblog

Kerstviering vrijwilligers

Kerstavond vrijwilligers

Woensdagavond 13 december kwamen de vrijwilligers met hun partners bij elkaar om gezamenlijk Kerst te vieren en het jaar 2017 uit te luiden.

Dit jaar kwamen we bij elkaar in ons atelier, dat voor deze gelegenheid vergroot was met een (verwarmde) tent.

Diverse leden van ons team hebben hard gewerkt aan de voorbereidingen, als het plaatsen van de tent en het versieren van het atelier. Ook hielpen er velen om na afloop alles in orde te brengen om de dag erop de gasten weer in het atelier te kunnen ontvangen voor hun activiteit.

Onder het genot van een heerlijke warme maaltijd en een drankje werden heel wat onderlinge gesprekken gevoerd, juist met vrijwilligers die je niet zo vaak spreekt, omdat ze tijdens een ander dagdeel werken.

Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, bijvoorbeeld omdat ze door ziekte geveld waren, zoals onze voorzitter van het bestuur en onze huismeester Sjef.

Rob heette ieder welkom. In zijn toespraakje stond het winnen van de “vrijwilligerspenning” van de gemeente Breda centraal. Vol trots ging de Fraaie penning van hand tot hand. Rob dankte namens het bestuur en het MT allen voor ieders inzet voor de gasten van de Honingraad. En deze avond was een uniek teken van die dank.