Nieuwsblog

inloop eerste vrijdag van de maand

Nieuw initiatief: Maandelijkse inloop voor gasten en vrijwilligers


In de Nieuwsbrief van september staat dit initiatief aangekondigd als “Gezellige inloop”. En gezellig was het, de eerste keer op vrijdagmiddag 7 september 2018. Er waren gasten en vrijwilligers, er was een drankje en een hapje, er ontstonden gesprekken tussen mensen die elkaar niet of niet goed kenden. En dat is nu juist de bedoeling, elkaar beter leren kennen op een ongedwongen manier.

Je kunt denken, de vrijwilligers kennen elkaar toch en vaste gasten kennen de vrijwilligers. Dat klopt maar gedeeltelijk, omdat veel vrijwilligers en gasten op vaste tijden, bijvoorbeeld één dagdeel per week, bij de Honingraad zijn. Dan zie je maar een klein deel van alle mensen die bij de Honingraad betrokken zijn. En tijdens deze eerste keer werd het doel al bereikt. Gasten en vrijwilligers van verschillende dagdelen hebben elkaar ontmoet op een gezellige, ongedwongen manier.

Kan het beter? Jazeker! Er is plaats voor veel meer mensen. De volgende “gezellige inloop” is op vrijdag 5 oktober om 15.00 uur. Ervaar het zelf, je bent van harte welkom.