Nieuwsblog

4 februari: Open dag de Honingraad

Maandag 4 februari Open Dag Inloophuis De Honingraad.
J.W. Frisolaan 100, 4818 LH Breda

Op maandag 4 februari 2019 is het Wereldkankerdag – een dag waaropwereldwijd wordt stilgestaan bij kanker. Een op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker. De confrontatie met een levensbedreigende ziekte brengt een heleboel verdriet, onzekerheid en vragen met zich mee. Het kan dan fijn zijn om uw zorgen te delen met mensen die weten wat u doormaakt. Of u nu zelf ziek bent (geweest), meeleeft met iemand in uw omgeving of een dierbare aan kanker hebt verloren: u staat er niet alleen voor. Kanker heb je samen.

In Nederland zijn in veel plaatsen inloophuizen die hun deuren openstellen voor iedereen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken heeft. U bent er welkom voor een luisterend oor, contact met mensen die hetzelfde meemaken en ondersteuning bij het verwerken van wat u is overkomen. Inloophuis de Honingraad, aan de Johan Willem Frisolaan 100 in Breda bestaat   reeds 20 jaar en veel mensen met kanker en hun naasten hebben de weg naar ons inloophuis gevonden.

De Honingraad wil op maandag 4 februari tussen 10.00 en 16.00 uur graag informatie geven over wat er zoal te doen is in ons inloophuis.

Op deze dag is iedereen welkom, zowel mensen die voor de eerste keer kennis willen maken met ons inloophuis, als mensen die regelmatig aan een of meerdere activiteiten deelnemen. Ook is men welkom voor een kopje koffie/thee.

‘s Ochtends van 10.00 – 12.00 uur is er Mindfulness en in ons atelier wordt er van 10.00 – 12.00 uur gewerkt met Spekstenen.

‘s Middags is er Schilderen/Tekenen van 13.30 -16.00 uur en Tai Chi van 14.00-15.00 uur.

Als u interesse heeft in een van deze activiteiten dan kunt u vrijblijvend en gratis meedoen of een kijkje komen nemen.