Open dag 2019

Maandag 4 februari 2019,
Wereldkankerdag:


Voor inloophuis De Honingraad aanleiding de deuren open te zetten... Open dag.Dagblad BN - De Stem publiceerde het onderstaande artikel:


Open dag bij de Honingraad

(van onze 'eigen' verslaggever)

Zoals ieder jaar op 4 februari, Wereldkankerdag, hield de Honingraad Open Dag voor ieder die wil weten wat de Honingraad te bieden heeft voor mensen met kanker en hun naasten.

Na ontvangst met koffie of thee kregen alle bezoekers een rondleiding in het huis en het atelier. Natuurlijk werd ieder voorzien van informatie over de Honingraad.

In de ochtend konden de bezoekers aansluiten bij de activiteiten Mindfulness en Speksteen bewerken. Voor beide activiteiten was belangstelling, al was er vooral veel interesse voor Mindfulness. Sommige bezoekers deden direct mee, anderen wilden alleen kijken.

In de middag was er Tai Chi en schilderen/tekenen.
Er waren vaste gasten van de Tai Chi groep aanwezig en om samen met de bezoekers mee te doen aan de les. Ook de teken-/schildergroep in het atelier had nieuwsgierige bezoekers.

Het was leuk dat er naast de gastvrouwen/-heren ook bekende gasten aanwezig waren om, met hun enthousiasme, de bezoekers informatie te geven en om hen de waarde te laten zien van het lotgenotencontact in een warme en veilige omgeving.

We waren blij met de belangstelling van de journalist en fotograaf van dagblad BNDeStem. Al met al een leuke en waardevolle dag, deze 4e februari.

Dank aan allen die hun bijdrage geleverd hebben.