OPEN HUIS de Honingraad
vrijdag 4 februari 2022


10:00 tot 15:30 uur

Groenrijk reageert op de oproep in het radioprogramma 5 Dagen op NPO1 radio
- gedeeld vanaf de Facebookpagina van Groenrijk Prinsenbeek:


Marcel heeft gisteren luchtzuiverende planten geschonken aan stichting “De Honingraad” Breda. Directeur Rob Koster heeft ze hartelijk in ontvangst genomen. Rob heeft Marcel rondgeleid door het huis met haar mooie atelier.

Op 4 februari “Wereldkankerdag” opent deStichting De Honingraad haar deuren weer.

Voor iedereen die op een of andere manier betrokken is bij onze doelgroep: patiënten, familie, kennissen en alle geïnteresseerden kunnen tussen 10:00 uur en 15:30 uur een kijkje nemen in ons centrum of een praatje aanknopen met aanwezige gastvrouwen en -heren. Vergeet daarbij niet om even een rondje te lopen in onze tuin en last but not least rond te kijken in ons atelier.

Rob vertelt, we richten ons op de creatieve activiteiten zoals schilderen, boetseren of speksteen bewerken. Ook kennen wij lichamelijke activiteiten zoals Nordic Walking en ontspanning in de vorm van mindfulness en massages. Wij hebben veel vrijwilligers, die deze activiteiten verzorgen.

Zoals u wellicht weet, wordt op 4 februari wereldwijd aandacht besteed aan en gevraagd voor de ziekte kanker, die vele verschijningsvormen kent maar helaas ook vele mensen treft.

Ook roept stichting de Honingraad jonge vrijwillers op hen bij te staan bij alle activiteiten.


De Honingraad is erg ingenomen met het initiatief van tuincentrum Groenrijk Prinsenbeek.
Onze kwetsbare gasten hebben baat bij een gezuiverde lucht en dat het natuurlijk, groen kan is geweldig.
DANK !