Helaas helaas hier het slechte nieuws wat jullie waarschijnlijk al aan zagen komen. De première van RAUW kan niet doorgaan zondag 5 december.

In overleg met het Chassé Theater hebben we besloten om de première te verplaatsen naar een dag waarop wel de hele zaal vol mag zijn. Door de 1,5m regel zou er nu maar een heel klein deel van alle kaarthouders mogen komen, en dat terwijl bijna de hele zaal was uitverkocht!

We wachten nog met het bepalen van de nieuwe datum tot we weten dat de maatregelen weer gaan versoepelen. Zodra we de nieuwe datum weten laten we het uiteraard direct aan jullie weten. De kaartjes die jullie hebben blijven geldig voor de nieuwe datum.

Even afwachten dus, maar de première gaat sowieso een andere keer door!

Hopelijk alsnog tot snel!
Team RAUW


  

Regie Marije van der Hoeven

Cast Alisa Bloemendaal, Henry Scheer, Mandy Verboeket, Ingrid Bisschop, Kwok Wan, Yvon Smit

Speelduur 27 min
Jaar 2021
Land Nederland
Taal Nederlands gesproken


Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang.
Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst.


  

Met RAUW vertelt regisseur Marije van der Hoeven een persoonlijk verhaal over rouwverwerking, gebaseerd op haar eigen ervaring met rouw na het verlies van haar moeder.

Wanneer RAUW begint is Mara net haar moeder verloren en zit ze samen met haar vader midden in de gekke regelweek voor de uitvaart. Haar vader stort zich samen met Mara's tantes volledig op het regelen en Mara probeert hem zo veel mogelijk te helpen.

Tussen het regelen door kan Mara even ontsnappen tijdens haar lessen moderne dans. Tot ze in haar dansklas aan een nieuwe choreografie beginnen die een verhaal over verlies moet vertellen. Mara wordt geconfronteerd met haar weggestopte emoties en durft ze nog niet onder ogen te komen. Om aan de realiteit te ontsnappen bezoekt Mara in haar hoofd het strand, de favoriete plek van haar moeder.

Hoe ga je om met zo'n zware pijn als je niet wilt verdrinken?