Roparun Pinksteren 2018

In het Pinksterweekeinde loopt het Team Sprinters 117 Breda weer mee met de Roparun van Parijs naar Rotterdam. Onlangs hebben zij hun laatste grote training gehouden voorafgaande aan het evenement. Ze zitten echter niet stil, want zij deden vrijdag 20 april mee met een sponsorloop op een basisschool in de Westhoek.

Het doel van de Roparun is het inzamelen van geld dat zoveel mogelijk ten goede komt aan het welzijn van mensen met kanker. Stichting De Honingraad heeft het huis eerst in bruikleen en daarna geschonken gekregen van Stichting Roparun, omdat de Honingraad geheel voldoet aan het doel.

Het Team Sprinters 117 heeft historische banden met de Honingraad. Het is opgericht door mensen die zowel bij Sprint als bij de Honingraad betrokken waren. Het is ook dit jaar weer de bedoeling dat het Team direct na afloop van de run vanuit Rotterdam naar de Honingraad komt voor hun nazit.

Indien je het Team wilt volgen of je wilt hen steunen door middel van een donatie dan kan dat. Het Team heeft een eigen website: www.teamsprintersbreda.nl
en een Facebook pagina “Team Sprinters 117 Breda”.


De Honingraad wenst het Team heel veel succes.