Roparunteam komt op adem

Roparunteam komt op adem bij de Honingraad


Moe en voldaan waren ze, de leden van het Roparunteam Team Sprinters 117 Breda na hun succesvolle loop van Parijs naar Rotterdam tijdens het Pinksterweekeinde 2019. Volgens traditie werden ze na afloop bij de Honingraad verwelkomd met een drankje en een hapje.

Dit jaar stond het team onder leiding van teamcaptain Norbert Heijblom. Hij bedankte alle groepen binnen het team afzonderlijk, zoals de lopers, de fysiotherapeuten/masseurs, de fietsers, de chauffeurs en de mensen van de catering. Uiteraard kregen allen een hartelijk applaus van de aanwezigen. De medailles zou hij op een later tijdstip uitdelen.

Vrijwilligers van de Honingraad hadden weer voor heerlijke hapjes gezorgd. Ook zij werden betrokken in de dank van Norbert, namens het team.

Op de trap naar de tuin werd volgens traditie een groepsfoto gemaakt.

Alle belevenissen van het Team Sprinters 117 Breda zijn te vinden op hun gelijknamige pagina op Facebook. Binnenkort kun je daar lezen hoeveel geld het team heeft opgehaald voor de Stichting Roparun. Deze stichting besteedt de gelden specifiek voor het welzijn van mensen met kanker.

Na een welverdiende vakantie start voor het team de voorbereiding op de Roparun 2020.

De Honingraad kijkt er naar uit om het team op Tweede Pinksterdag 2020 weer te verwelkomen.