Reportage: Vrijwilligersdag 2017

Vrijdag 3 november 2017 kwamen de vrijwilligers van de Honingraad bij elkaar voor de jaarlijkse bijeenkomst. Evenals vorig jaar waren we te gast bij Restaurant “De Boschwachter” in het Mastbos.

Na de opening door de voorzitter van het bestuur, Mart Dircks, gaf onze directeur, Rob Koster, een overzicht van alle activiteiten van de Honingraad in het afgelopen jaar. Daarna gingen we uiteen in groepen om per groep een sterkte/zwakte analyse te maken van de Honingraad. In elke groep werd uitgebreid gediscussieerd. De tijd bleek eigenlijk te kort. Iedere groep rapporteerde wat besproken was.

Het resultaat van de bespreking in de groepen kwam grotendeels overeen met de analyse die door het Management Team en het bestuur was gemaakt voor het concept beleidsplan.

De uitkomst van de discussie speelt een belangrijke rol bij het definitief maken van het Beleidsplan, waarin de toekomstplannen staan voor de komende vier jaar.

Na een heerlijke lunch wandelden we met elkaar het bos in. Hier kregen we onder de bezielende leiding van Heidi Keepers en Jacqueline Mitschke een “les” Tai Chi. Ieder deed enthousiast mee. We waren, zeker ook achteraf, verrast door deze mooie activiteit.

Eenmaal terug in de zaal werd de bijeenkomst afgesloten met een evaluatie en een rondvraag. Na afloop genoten we van een hapje en een drankje, terwijl de conversatie door ging. Het was een prima manier om de onderlinge contacten te verstevigen.

Dank aan allen die de dag mogelijk maakten.